DUYURULAR
2017-2018 BAHAR DÖNEMİ DERS KAYITLARI DUYURUSU Tüm Duyurular
30
OCAK

Bahar döneminde Üniversitemizde Farabi Değişim Programı kapsamında eğitimlerine devam edecek öğrenciler, Akademik takvim gereği 02-08 ŞUBAT 2018 tarihleri arasında açık olacak olan http://usis.yildiz.edu.tr programından ders kayıtlarını yenilemeyi ihmal etmemeleri gerekmektedir. 

Önemle duyurulur.

 

02-08 Şubat 2018

 

BAHAR Yarıyılı Ders kayıtları 

 

09 Şubat 2018

 

Bölüm Başkanlıklarınca kapatılan derslerin tespit edilerek bölüm web sayfasında ilan edilmesi ve  kuşak şeklinde açılan derslerin grup dağılımlarının yapılması

12 Şubat 2018

 

BAHAR Yarıyılı Derslerinin Başlangıcı

12-13 Şubat 2018

 

Kapatılan derslere yazılan öğrencilere, kapatılan dersin yerine USIS üzerinden yeni SADECE ders ekleme hakkı verilmesi 

23 Şubat 2018

 

 

Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönt. 20-c maddesi uyarınca  Mazereti uygun görülen  öğrencilerin, kayıt yenileme işlemleri (Mazeret durumunda kayıt yenileme;  kayıt yenileme süresi içerisinde hastalık, doğum, doğal afetler, tutukluluk, mahkumiyet ve askerlik gibi önceden öngörülemeyen mazereti nedeniyle katkı payını yatırmayan ve ders seçimi yapamayan öğrenciler yarıyılın ilk iki haftasının sonuna kadar ilgili bölüm başkanlığına yazılı olarak başvuruda bulunurlar. Mazereti uygun görülen öğrencilerin ilgili yönetim kurulu kararı ile ders kayıtları kabul edilir.)

DİKKAT !!!  23 Şubat 2018  tarihinden sonra her ne sebeple olursa olsun ders kaydı yapılamayacaktır.