2017-2018 GELEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI Tüm Duyurular

2017-2018 Eğitim-Öğretim Dönemi Farabi Değişim Programı kapsamında

Kabul Edilen Öğrenciler;

1-    Değişime hak kazanan öğrenciler, Farabi Değişim Programı ile ilgili tüm işlemler ile ilgili bilgileri kendi üniversitesinin Farabi Kurum Koordinatörlüğü'nden öğrenir. ( her ofisin kendine ait web sayfası bulunmaktadır)

2-    Kabul edilen öğrenciler herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek isterse, en geç                8 MAYIS 2017 tarihine kadar, koordinatörlüğümüze bilgi vererek, yildizfarabi@gmail.com yada farabi@yildiz.edu.tr adresine feragat dilekçelerini mail atmaları ve dilekçelerinin asıl nüshasını kayıtlı oldukları üniversitelerine göndermeleri gerekmektedir.

2017-2018 Öğretim yılı  Farabi Değişim Programı GELEN ÖĞRENCİ KABUL LİSTESİ

Değerlendirme 22 Şubat 2017 tarihinde YTÜ Farabi web sayfasında ilan edilen kontenjan listesine göre yapılmıştır.

3-  2017-2018 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Gelen Öğrenci Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.