2018-2019 AKADEMİK YILINDA GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Tüm Duyurular
TEM

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemizde eğitim görecek olan öğrencilerin dikkatine;

DERS KAYITLARI 16-21 EYLÜL 2018 (*) tarihleri arasında USİS sistemi üzerinden yapılacaktır.

Bu konuyla ilgili olarak 10 EYLÜL 2018 de aşağıda belirtilen "GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI'nda süreç hakkında öğrencilere bilgi verilecektir.

Lütfen toplantıya gelirken yanınızda,  yeni öğrenci kimliğinizi düzenleyebilmemiz  için iki adet (arkasına ad ve soyadınızın yazılı olduğu) fotoğraf getiriniz.

GELEN ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI:

TOPLANTI TARİHİ            : 10 EYLÜL 2018 (Pazartesi)

TOPLANTI SAATİ              : 14.00

TOPLANTI YERİ                 : Şevket Erk Toplantı Salonu (Davutpaşa Kampüsü, Taşkışla Binası 2. Kat)

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılına ait Akademik Takvim için TIKLAYINIZ.

Ders kayıtlarını nasıl yapacağınıza ait kılavuz için TIKLAYINIZ

ÖNEMLİ: Toplantının konusu; ders kaydı, öğrenim protokolü yenileme-ekle/sil işlemleri ve belge-bilgilendirme toplantısı olması sebebiyle katılım öğrenciler için zorunludur ve imza karşılığı yoklama listesi alınacaktır.

Toplantıya zaruri sebeplerden dolayı katılamayacak öğrencilerin dilekçe vermeleri gerekmektedir. Toplantıya katılamayacağını hiçbir şekilde  bildirmeyen  öğrenciler "Farabi Öğrenim Hakkından vazgeçmiş" (feragat etmiş) sayılacaktır.

(*) Üniversitemiz Senatosu'nun son aldığı değişiklik kararı ile 2018-2019 Akademik Yılı Ders Kayıtları 16-21 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.