GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN İLİŞİK KESME TARİHİ Tüm Duyurular
HAZ

2017-2018 Akademik yılında üniversitemize GELEN ÖĞRENCİLERİN ilişik kesme işlemleri, tüm sınavlar bittikten ve notlar sisteme işlendikten sonra yapılmalıdır...

İLİŞİK KESME BELGELERİNİN SON TESLİM TARİHİ: 06 TEMMUZ 2018 'dir.

Yapılması gereken işlemler;

1-  Web sayfamızda sol menüde yer alan "Gelen Öğrenci" sekmesinden;  "Kütüphane İlişik Kesme Formu" doldurularak çıktısı alınıp,  üniversitemiz kütüphanesindeki görevliye imzalatınız,

2- Web sayfamızda sol menüde yer alan "Gelen Öğrenci" sekmesinden; "Öğrenci Memmuniyet Anketi"nin doldurarak çıktısını alınız,

3- Üniversitemiz tarafından verilen öğrenci KİMLİK KARTI ve yukarıda belirtilen diğer evrakları ofisimize  teslim ettiğiniz takdirde ilişiğiniz kesilip, transkript ve katılım sertifikanız  kendi okulunuza gönderilecektir.  İlişik kesme işlemini yapmayan  öğrencilerin belgeleri okullarına gönderilmeyecektir.