SİSTEMDE DERS EKLEME YAPAMAYAN VE EKLE-SİL FORMU HAKKINDA DUYURU Tüm Duyurular
EYL

USİS SİSTEMİ İLE İLGİLİ DERS DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN:

Sistemde eklenen derslerde yada grup numaralarında değişiklik yapmak durumunda olan öğrenciler http://www.farabi.yildiz.edu.tr/ sayfasından GELEN ÖĞRENCİ sekmesinden MAZERET DİLEKÇESİ ni düzenleyerek 05 EKİM 2018 tarihine kadar  9.00 -  12.00 saatleri arasında Farabi Ofisine teslim edebilirsiniz. Mazeret dilekçelerinde mutlaka neden yapılamadığı açıklaması yer almalıdır.

ÖĞRENİM PROTOKOLÜNDEKİ DEĞİŞİKLİKLER İÇİN:

Daha önce düzenlemiş olduğunuz ÖĞRENİM PROTOKOLLERİNDE herhangi bir değişiklik var ise; bu değişiklik 1-2 ders içinse EKLE-SİL formunu 3 nüsha olarak doldurmanız, eğer değişiklik daha fazla ise o zaman ÖĞRENİM PROTOKOLÜNÜ yeniden düzenleyip 3 nüsha olarak, önce kendi imzanız daha sonra burdaki bölüm koordinatörünüzün imzasını tamamlayıp 05 EKİM 2018 tarihine kadar 9.00 -  12.00 saatleri arasında Farabi Ofisine teslim edebilirsiniz.

Önemle duyurulur.