2019-2020 FARABİ ÖĞRENCİLERİNİN İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ ! Tüm Duyurular
HAZ
YTÜ Farabi Koordinatörlüğü olarak  üniversitemiz ile ilişiği kesilecek  öğrencilerin belgelerini covid-19 tedbirleri kapsamında sadece bu yıl olmak üzere öğrencilerimizden posta (ya da kargo) yolu  ile kabul edeceğiz. İLİŞİK KESME BELGELERİ VE ÖĞRENCİ KİMLİK KARTI BİZE ULAŞMAYAN ÖĞRENCİLERİN NOT BELGELERİ VE KATILIM SERTİFİKALARI ÜNİVERSİTELERİNE GÖNDERİLEMEYECEKTİR.

Bu sebeple, belgeleriniz  ve kimliğinizin en geç 25 Temmuz 2020 tarihinde elimizde olacak şekilde (daha öncesinde de gönderebilirsiniz) posta ya da kargo  yolu ile bize göndermeniz gerekmektedir.

* İlişik Kesme Belgelerine  YTÜ Farabi web sayfasında yer alan "Gelen Öğrenci" sekmesinden ulaşabilirsiniz, ayrıca  e-mail adreslerinize e-posta olarak da gönderilmiştir.

Lütfen belgelerinizi ve öğrenci kimliğinizi postalamadan önce aşağıdaki hususlara dikkat ediniz.

Belgeleri Düzenlerken;

1. Kütüphane İlişik Kesme Formunun doldurulması, MUTLAKA İMZALANMASI ve  form üzerinde yer alan "YTÜ Kütüphanesine kitap borcum "var" ya da "yok" kutucuklarının boş bırakılmaması gerekmektedir. Sizlerden formlar geldikten sonra kütüphaneye onaylatma işlemi tarafımızca gerçekleştirilecektir.

2. Farabi Memnuniyet Anketinin doldurulması çıktısının alınarak belgelere eklenmesi,

3. Bizim tarafımızdan verilen YTÜ Öğrenci Kimlik Belgelerinin bu postaya eklenmesi gerekmektedir.

BELGELERİ EKSİK OLAN YA DA ÖĞRENCİ KİMLİĞİ GÖNDERİLMEYEN ÖĞRENCİLERİN İŞLEMLERİ TARAFIMIZCA GERÇEKLEŞTİRİLEMEYECEKTİR.

POSTA ADRESİMİZ:

Yıldız Teknik Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü