2018-2019 AKADEMİK YILI GİDEN ÖĞRENCİ BAŞVURU SONUÇLARI Tüm Duyurular

Farabi Değişim Programı kapsamında 2018-2019 Akademik yılı Güz/ Güz+Bahar döneminde üniversitemizden Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ

Gidecek Olan Öğrencilerin Teslim Etmesi Gereken Evraklar :

1. Öğrenci Başvuru Formu için TIKLAYINIZ

( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatılacak)

2. Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi için TIKLAYINIZ

( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ve sayfa sonu imzalanacak)

Not: Hesap kendinize ait İş Bankası hesabı olacak ve  IBAN Numarası yazılacak )

3. Öğrenci Beyannamesi için TIKLAYINIZ

( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak)

4. Öğrenim Protokolü için TIKLAYINIZ

Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders müfredatını temin ederek ilgili Bölüm Hocanızla birlikte 3 Güz Dönemi + 3 Bahar Dönemi olmak üzere toplamda 6 nüsha veya Güz+Bahar yıllık olarak düzenlenecek ise 3 nüsha olarak bilgisayar ortamında doldurulup imzalatılacaktır.

5. Çalışma ve Bildirim Dilekçesi için TIKLAYINIZ  (1 Adet)

6. SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi

(Öğrencinin Kamu ve Özel Teşebbüste çalışmadığını gösteren belge - 1 Adet olarak Sosyal Güvenlik Kurumundan –SGK- ‘ dan alınacaktır.)

Feragat Dilekçesi için TIKLAYINIZ

(Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak  09 Mayıs 2018 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

GİDECEK ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 4 MAYIS 2018 CUMA GÜNÜ SAAT 10.00 DA FARABİ OFİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. TOPLANTIYA KATILMAYAN ÖĞRENCİLER FERAGAT ETMİŞ SAYILACAKTIR.

ÖNEMLE DUYURULUR.

FARABİ OFİSİ