2018-2019 Akademik Yılı Gelen Öğrenci Yerleştirme Sonuçları Tüm Duyurular

2018-2019 Akademik Yılında Farabi Programı kapsamında üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin listesine ulaşmak için TIKLAYINIZ!

Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi üniversitenizin Farabi Koordinatörlüğü ile iletişime geçiniz.

Farabi Değişim Programı Kapsamında üniversitemize kabul edilen öğrencilerin üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini Koordinatörlüğümüze göndermeleri için son tarih 8 Haziran 2018‘dir.

Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde en geç  09 Mayıs 2018 tarihine kadar Yıldız Teknik Üniversitesi Farabi Ofisine bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur.

Feragat dilekçelerinizi farabi@yildiz.edu.tr ya da yildizfarabi@gmail.com adresimize mail atabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarız.

Farabi Ofisi