2019-2020 FARABİ GİDEN ÖĞRENCİLERİN YERLEŞTİRME SONUÇLARI Tüm Duyurular

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar döneminde üniversitemizden giden öğrenci başvuru sonuçları açıklanmıştır.

Giden Öğrencilerin teslim etmesi gereken evraklar:

• Öğrenci Başvuru Formu,  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak ilgili bölüm koordinatörü veya bölüm başkanına imzalatılacak.)

• Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi, (2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)Not: Kendi adınıza ait hesap bilgileriniz ve IBAN numaranız İş Bankası olmak zorundadır.

• Öğrenci Bilgi Formu,  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)

• Öğrenci Beyannamesi,  ( 2 adet bilgisayar ortamında doldurulacak.)

• Öğrenim Protokolü,  (Öğrenim Protokolünü kabul edildiğiniz üniversitenin ve kendi üniversitenizin  ders içeriklerini temin ederek ilgili bölüm hocanızla birlikte 3 güz dönemi 3 bahar dönemi toplamda 6 nüsha olarak veya Güz+Bahar ( Yıllık ) 3 nüsha bilgisayar ortamında doldurulacak.

• Çalışma ve Bildirim Dilekçesi, (1 nüsha doldurulacak)

• SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi, (Öğrencinin Kamu ve Özel Teşebbüste çalışmadığını gösteren belge - 1 Adet olarak Sosyal Güvenlik Kurumundan –SGK- ‘ dan alınacaktır.)

• Feragat Dilekçesi TIKLAYINIZ. ( Herhangi bir sebepten dolayı hakkından feragat eden öğrencilerimizin Feragat dilekçesini doldurarak 9 Mayıs 2019 tarihine kadar koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.)

Gidecek Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı:

Giden öğrencilerin bilgilendirme toplantısı 9 Mayıs 2019 Perşembe Günü saat: 14.30 da Farabi Ofisinde yapılacaktır. Toplantıya mazeretsiz katılmayan öğrencilere bilgilendirme yapılmayacaktır.

Lütfen toplantıya gelirken yukarıdaki istenen belgeleri yanınızda getirmeyi unutmayınız !

Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları için TIKLAYINIZ.