2019-2020 YILINDA GELECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Tüm Duyurular
TEM

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize GELECEK olan öğrencilerin dikkatine;

DERS KAYITLARI 09-15 EYLÜL 2019 tarihleri arasında USİS sistemi üzerinden yapılacaktır.

Bu konuyla ilgili olarak 06 EYLÜL 2019 Cuma günü aşağıda belirtilen "GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI'nda süreç hakkında öğrencilere bilgi verilecektir.

Lütfen toplantıya gelirken yanınızda,  yeni öğrenci kimliğinizi düzenleyebilmemiz  için bir adet (arkasına ad ve soyadınızın yazılı olduğu) fotoğraf getiriniz.

GELEN ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI:

TOPLANTI TARİHİ            :  06 EYLÜL 2019 Cuma günü

TOPLANTI SAATİ              :  14.00

TOPLANTI YERİ                : Şevket Erk Toplantı Salonu (Davutpaşa Kampüsü, Taşkışla Binası 2. Kat)

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılına ait Akademik Takvim için TIKLAYINIZ.

Ders kayıtlarına  ait bilgilendirme kılavuzu için TIKLAYINIZ

ÖNEMLİ: Toplantıda ; ders kaydının sistem üzerinde yapılması, öğrenim protokolü yenileme ve ekle/sil formu düzenleme konusunda bilgilendirme toplantısı olması sebebiyle katılım öğrenciler için zorunludur ve imza karşılığı yoklama listesi alınacaktır. Ayrıca birimimiz tarafından sisteme giriş şifreleri dağıtılacaktır.

Toplantıya zaruri sebeplerden dolayı katılamayacak öğrencilerin dilekçe vermeleri gerekmektedir. Toplantıya katılamayacağını hiçbir şekilde  bildirmeyen  öğrenciler "Farabi Öğrenim Hakkından vazgeçmiş" (feragat etmiş) sayılacaktır.

ÖNEMLE DUYURULUR.