DUYURULAR
GELEN VE GİDEN ÖĞRENCİLER İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ Tüm Duyurular
HAZ

Programı Tamamlayan Gelen ve Giden Öğrencilerin Dikkatine!

I.GELEN ÖĞRENCİ

YTÜ’ye gelen ve programı tamamlayan öğrencilerin dikkatine!

Üniversitemizden ayrılmadan önce ekte bulabileceğiniz İlişik Belgesini doldurmanız gerekmektedir.

Buna göre ilişik kesme belgesinde (web sayfasında mevcut) ilgili yerleri doldurduktan sonra bu belgeyi,

1.       Kütüphaneye imzalatmanız,

2.      Son olarak öğrenci kimliğiniz ile birlikte Farabi Ofisi’ne teslim etmeniz gerekmektedir.

3.      Ekte sunulan Memmuniyet Anketi mutlaka doldurulup teslim edilmesi gerekmekte.

Memmuniyet Anketi için TIKLAYINIZ

Evrakların teslimi için son tarih 30 Haziran 2015 mesai bitimidir.

Bu işlemler yapıldıktan sonra Programa Katılım Belgeleriniz Transkriptleriniz ile üniversitelerinizin Farabi Ofislerine gönderilecektir. Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Bu işlemlerinizi Final Sınavlarından veya Bütünleme sınavlarından sonra yapmanız tavsiye olunur. Çünkü kimlik belgeleriniz olmadan okula ve sınavlara giriş yapamayacaksınız.

II.GİDEN ÖĞRENCİ

YTÜ’ den diğer üniversitelere gidip programını tamamlayan ve tekrar YTÜ’ye dönecek öğrencilerimizin dikkatine!

Programın tamamlanması için ekte bulunan Nihai Raporu doldurup Farabi Ofisimize göndermeniz gerekmektedir.  Transkript ve Katılım Belgeleriniz ofis tarafından gönderilecektir. Başka bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Nihai raporu göndermek için aşağıdaki yolları izleyebilirsiniz.

1.       Ofisimize elden teslim edebilirsiniz

2.       Posta, kargo yoluyla gönderebilirsiniz

3.       yildizfarabi@gmail.com  e-posta adresimize gönderebilirsiniz.

Evrakların teslimi için son tarih 30 Haziran 2015 mesai bitimidir.