GİDEN ÖĞRENCİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Tüm Duyurular

GİDEN ÖĞRENCİ ORYANTASYON

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı için Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemizden başka üniversitelere gidecek olan öğrenciler için aşağıda belirtilen tarih yer ve saatte oryantasyon toplantısı yapılacaktır. Kabul durumları (Müracaat edilen Üniversitenin Web sayfasından öğrenebilirsiniz) açıklanan öğrencilerin toplantı için aşağıda belirtilen tarih ve saatte ofisimizde bulunmaları zorunludur.

TARİH   : 02 MAYIS 2016

SAAT     : 14.00

ADRES  :  Yıldız Teknik Üniversitesi

FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Davutpaşa Kampüsü A/1006

ESENLER/İSTANBUL

ÖNEMLİ NOT: HAKKINDAN FERAGAT EDECEK ÖĞRENCİLER 9 MAYIS 2016  MESAİ BİTİMİNE KADAR FERAGAT ETTİKLERİNE DAİR DİLEKÇEYİ OFİSE TESLİM ETMEK ZORUNDADIRLAR.

Üniversitemizden giden öğrencilerin hazırlaması gereken belgeler, (İlgili Formlara web sayfamızda Giden öğrenci bölümünden ulaşabilirsiniz )

1-    Öğrenim Protokolü ( 4 adet)

2-    Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi ( 2 adet)  (iban numarası mutlaka

belgeye yazılmalı aksi halde Burs yatıralmayacaktır.)

3-    Öğrenci Beyannamesi ( 1 adet)

4-    Öğrenci Bilgi Formu ( 1 adet)

NOT:  Belgeler doldurulurken web sayfamızda listesi bulunan ilgili koordinatörlerin bilgisi dahilinde doldurulması gerekmektedir.