GİDEN ÖĞRENCİ DUYURU Tüm Duyurular
MAY

GİDEN ÖĞRENCİLERİN HAZIRLAYACAĞI BELGELER

Aşağıda sıralanan belgeler  21 Mayıs 2015 tarihinde  imzalar tamamlanmış olarak Farabi Ofisine teslim edilmesi gerekmektedir.

1-      SGK Aylık Prim ve Hizmet Belgesi, Kamu veya Özel Teşebbüste çalışmadığını gösteren belge.

2-      Çalışma ve Ders İntibak Formu mutlaka Bölüm Koordinatörüne teslim edilmelidir.

3-      Bildirim Dilekçesi.

4-      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

5-      Öğrenci Başvuru Formu ( 3 adet )

6-      Öğrenim Protokolü  (her dönem için 4 adet )

7-      Yükümlülük sözleşmesi ( 1 adet )

8-      Öğrenci Beyannamesi ( 1 adet )

9-      2 adet Öğrenci dilekçesi ( Başka bir okulda okuyacağınıza dair gittiğiniz üniversitedeki okul bilgilerinizin yer aldığı dilekçe hazırlanarak bölüm koordinatörüne teslim edilecektir. Diğeri de bölüm koordinatörüne onaylatılarak ofisimize teslim edilecektir.

Doldurulması gerekli Evraklara  www.farabi.yildiz.edu.tr/  adresinden (giden öğrenci bölümünden) ulaşılabilir.

NOT: Formların hepsi bilgisayar ortamında doldurulmalıdır.

Ders İntibak Formu mutlaka bölüm Koordinatörüne teslim edilmelidir.

DİKKAT! Belgelerini teslim etmeyen öğrenciler Farabi Öğrencisi olma haklarını kaybedeceklerdir.