ONLINE DERS DUYURUSU Tüm Duyurular
MART

Rektörlüğümüz tarafından "COVID-19 Salgınına Yönelik Tedbirler" başlığı adı altında yapmış olduğu  duyuru aşağıda belirtilmiştir:

"Üniversitemizde 23 Mart 2020 tarihi itibari ile Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı, Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora seviyesinde tüm dersler mevcut haftalık ders programında belirtildiği şekilde üniversitemizin uzaktan eğitim sistemi olan onlinekampus.yildiz.edu.tr Öğrenme Yönetim Sistemi  üzerinden senkron olarak yapılacaktır."

öğrenimi devam etmekte olan Farabi Öğrencilerimizin yukarıda belirtilmiş olan web adresinden ilk kayıt esnasında vermiş olduğumuz yıldız kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilirler.

(Şifrelerini kaybetmiş olan ya da sistemsel olarak bir sıkıntı yaşayan öğrenciler öncelikle farabi öğrencisi olduklarını ve burada kullandıkları öğrenci numaralarını belirtmek koşulu ile  bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine e-mail gönderebilirler.)

Önemle Duyurulur.